Masterclass ALBERT BELLO & ORIOL SAÑA

Barcelona

Masterclass Descobrint el Jazz Manouche

Time 10:00 AM Admission 10€
SGAE / Fundació SGAE
Passeig de Colom, 6
Barcelona 08002

Recordeu que els socis de la SGAE i de la AMAJM tenen un 50% de descompte.

SOBRE LA MASTERCLASS

Adreçat a tots els compossitors, creadors, professors de guitarra, instrumentistes amb plectre i corda fregada (violí, viola ,violoncel i contrabaix) d’escoles de música, conservatoris de grau superior i mitjà i a instrumentistes amb noves inquietuds d’explorar nous estils com el jazz manouche.

La masterclass estarà dividida en quatre parts ben diferenciades.

  • Interpretació de 2-3 temes a quartet, per tal de poder escoltar en directe la sonoritat i característiques de l’estil.
  • Analisi teòric-harmònic, per tal de poder entendre els recursos característics de l’estil i què defineix la seva particular sonoritat.
  • Treball instrumental en dos grups separats per families d’instruments.
  • Reunió final de tot l’alumnat per tal de posar en pràctica els materials treballats.

 

SOBRE ALBERT BELLO I ORIOL SAÑA

Des dels seus inicis, Albert Bello i Oriol Saña han sabut combinar perfectament la seva feina com a interpret amb la seva vocació pedagogica. El seu principal objectiu és transmetre la passió per la música i, especialment, per les músiques improvisades. Això es perceb ràpidament a les seves actuacions i en la seva manera d’impartir les classes. Els dos han estat pioners al seu camp: Oriol incorporant la titulació superior de violí jazz; Albert iniciant el primer departament dedicat únicament al jazz manouche de l’estat. Als darrers anys han realitzat tallers i masterclass a escoles de música, conservatoris, sales i festivals tant a nivell nacional com internacional, a païssos com Estats Units, Dinamarca, Anglaterra, Finlandia, Holanda, Grecia, Portugal, França, Andorra, Austria,… I sempre acoseguint el més important per ells: despertar la curiositat als alumnes per noves tècniques instrumentals i formes d’expressió musical.

Albert Bello & Oriol Saña - BOSTON BRIDGES 01

Loading...